ESPECIALITATS

tabaquismoTABAQUISME
El tabac és el principal factor de risc de diverses malalties. De cada 1000 morts que podrien evitar-se, 150 son del tabac. Un cigarret conté més de 4000 substàncies químiques.
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoPOR A VOLAR
Fer un viatge amb avió, sigui per negocis o per oci, en ocasions pot ser una causa d’estrès. Quan s’apropa el dia del vol, el nostre organisme reacciona amb por davant la idea d’haver de volar.
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoPÈRDUA DE PES
Hem de controlar el nostre pes per salut, no només per qüestions estètiques. El sobrepès i l’obesitat tenen efectes sobre la nostra salut.
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoFÒBIES
Les fòbies són temors incontrolables e irracionals, i poden provocar reaccions de pànic. Les fòbies tenen un caràcter defensiu, doncs ens aparten de possibles perills (animals, altures, etc).
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoANSIETAT/ESTRÈS:
Les presses del dia a dia, els nervis en el treball, entre altres factors, poden provocar malestar que ens pot acabar provocant situacions d’ansietat i estrès.
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoINSOMNI 
Els trastorns del somni són un fenomen molt corrent en la població general. L’insomni es pot deure a problemes personals, o relacionats amb la salut, el treball.
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoDOLOR CRÒNIC:
La definició donada per l’Associació Internacional per a l’Estudi del Dolor és: El dolor és una experiència sensorial i emocional desagradable, associada amb una lesió present o potencial o descrita en termes de la mateixa
MES INFORMACIÓ>>


tabaquismoPOR A CONDUIR
En la nostra societat necessitem desplaçar-nos gairebé diàriament. En ocasions, hem de fer-ho en el nostre propi vehicle, i pot aparèixer la por a conduir (amaxofobia).
MES INFORMACIÓ>>